Det åttonde programmet i FEW startades i början av september. Här träffas deltagarna på Drakamöllan Gårdshotell för den andra modulen i utvecklingsprogrammet.

 Från vänster: Ann-Louise Ingvarson, IKEA Food Services - Helena Hed, Axis Communications - Irena Färemo, OPO Scandinavia - Karin Borgman Remse, Region Halland - Helene Litzen, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen - Camilla Munther, Olofströms kommun - Malin Ågehäll, Hyresbostäder i Norrköping - Charlotta Elgh, IKEA of Sweden - Liselotte Herrlin, Höganäs kommun - Bibi Estev, Helsingborgs stad

Från vänster: Ann-Louise Ingvarson, IKEA Food Services - Helena Hed, Axis Communications - Irena Färemo, OPO Scandinavia - Karin Borgman Remse, Region Halland - Helene Litzen, Stockholms stad Utbildningsförvaltningen - Camilla Munther, Olofströms kommun - Malin Ågehäll, Hyresbostäder i Norrköping - Charlotta Elgh, IKEA of Sweden - Liselotte Herrlin, Höganäs kommun - Bibi Estev, Helsingborgs stad